ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ επόμενου ελέγχου

Στο Κ.Τ.Ε.Ο. Λακωνίας – Αρκαδίας είναι δύσκολο να πληρώσετε πρόστιμο.

 
Δεν χρειάζεται να έχετε άγχος μην ξεχάσετε την ημερομηνία διεξαγωγής του επόμενου τεχνικού ελέγχου.
 
Κάθε φορά που προσέρχεστε στο χώρο του Κ.Τ.Ε.Ο. επιβεβαιώνονται στη Γραμματεία τα στοιχεία επικοινωνίας – διεύθυνση κατοικίας, σταθερό και κινητό τηλέφωνο- ώστε να σας ειδοποιήσουμε με όποιον από τους ακολούθους τρόπους επιθυμείτε:
 
 
Επιδιώκουμε και προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε την έγκαιρη ενημέρωσή σας, πάντα και με κάθε δυνατό τρόπο.
 
Πέρα από την αποφυγή προστίμων ( από το Κ.Τ.Ε.Ο. και την Τροχαία) στόχος μας είναι οι πολίτες να κατανοήσουν την αξία του τεχνικού ελέγχου, τη συμβολή του στην ασφαλή οδήγηση ,στην προστασία της ζωής και του περιβάλλοντος ώστε να επιτευχθεί η συνειδητή προσέλευσή τους.

Ο πελάτης εισέρχεται στο χώρο υποδοχής του Κ.Τ.Ε.Ο., όπου παραδίδει τα απαραίτητα δικαιολογητικά και το προς έλεγχο όχημα στον Υπεύθυνο Πύλης. Στη συνέχεια περνάει στο χώρο αναμονής, όπου προσφέρεται καφές ή χυμός, μέχρι να διεκπεραιωθεί ο έλεγχος του οχήματος.

Ο Υπεύθυνος Πύλης προχωρά στην εισαγωγή του οχήματος στο μηχανογραφικό σύστημα του Κ.Τ.Ε.Ο. Ο ελεγκτής παραλαμβάνει το όχημα προς έλεγχο, ενώ παραδίδει τα δικαιολογητικά στην Γραμματεία, όπου και γίνεται καταχώρηση των στοιχείων της άδειας κυκλοφορίας στο μηχανογραφικό σύστημα.

logo
12o ΧΛΜ Ε.Ο. ΣΠΑΡΤΗΣ - ΓΥΘΕΙΟΥ
ikteolakonias@gmail.com

Follow Us:

Income Tax Planning

    View Service